Mide bulantısı için neler yapıyorsunuz?

Çarşamba 22:21
Mrb arkadaşlar, son zamanlarda mide bulantım baya arttı. Özellikle sabahları uyanınca çok rahatsız ediyor. Bazen aç karnına olunca daha kötü hissediyorum. Sizce ne yapmalıyım? Evde denediğim şeyler var ama etkili olmuyor. Belki sizlerin deneyimleri vardır, neler yapıyorsunz? İlaç kullanmak istemiyorum ama doğal çözümler arıyorum. Öncelikle beslenmeme dikkat ediyorum ama yine de tutmuyor gibi. Hadi deneyimlerinizi paylaşın, belki bir çözüm buluruz!

Bu arada, bulantımın sebebi başka bir şey de olabilir mi? Daha önce böyle bir şey yaşayan var mı?
Bende de bu bulantı durumu olmuştu, özellikle sabahları uyanınca feci rahatsız ediyordu. Ben biraz zencefil çayı içerek rahatlama sağlamıştım. Ayrıca limonlu su da denemeye değer, bazen o da işe yarıyor. Bir de aç karnına yeşil elma yemek de iyi geliyor gibi hissetmiştim. Yani doğal şeyler denemek bence güzel bir yöntem. Umarım senin için de bir çözüm bulursun!
Valla bende de bir dönem çok sık oluyordu bu mide bulantısı. Özellikle sabahları aç karnına kalkınca kötü hissediyordum. O zamanlar maden suyu içmek bana çok iyi gelmişti. Bir de biraz tuzlu kraker yemek de rahatlatıyordu. Ayrıca yemeklerden sonra yürüyüş yapmak da bulantıyı hafifletmeye yardımcı olabiliyor. Umarım sen de bir çözüm bulursun!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.