Menopoz Belirtileriyle Nasıl Baş Ediyorsunuz?

Çarşamba 00:56
Merhaba arkadaşlar! Menopoz sürecine girdiğimden beri yaşadığım belirtiler beni oldukça zorluyor. Sıcak basmaları, ruh hali değişiklikleri ve gece terlemeleri gibi şeylerle başa çıkmakta zorlanıyorum. Bu süreçte kendimi nasıl daha iyi hissedebilirim, doğal yöntemler veya tavsiyeleriniz var mı? Menopoz döneminde nelerle karşılaştınız? Deneyimlerinizi ve önerilerinizi merakla bekliyorum!
Merhaba! Ben de menopoz sürecinde sıcak basmaları ve ruh hali değişiklikleri yaşadım, gerçekten zorlayıcı olabiliyor. Benim için en faydalı olan şeylerden biri, düzenli yürüyüş yapmaktı. Hem vücuduma iyi geldi hem de ruh halimi dengeledi. Ayrıca, sakinleştirici bitki çayları içmek de faydalı oldu. Bu dönemde kendinize zaman ayırmak ve stres yönetimi teknikleri denemek de önemli bence. Umarım bu süreçte kendinizi daha iyi hissedersiniz!
Merhaba! Ben de menopoz döneminde sıcak basmaları ve gece terlemeleri yaşadım. Gerçekten zorlayıcı bir süreç. Benim için en iyi çözüm, meditasyon ve derin nefes alma egzersizleri oldu. Bu teknikler ruh halimi oldukça dengeledi. Ayrıca, bol su içmeyi de ihmal etmemek lazım. Kendinize iyi bakın, umarım bu dönemde daha rahat edersiniz!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.