Menopoz Belirtileri: Ne Zaman Başlar ve Nasıl Geçiririz?

Çarşamba 19:34
Selam arkadaşlar! Menopozdan önceki süreç hakkında merak ettiklerim var. Son zamanlarda sıcak basmaları ve gece terlemeleri yaşamaya başladım. Yaşım 45, ama bu belirtilerin başlaması için erken mi? Sizce ne zaman doktora gitmeliyim? Ayrıca, bu dönemde kendimizi nasıl daha iyi hissedebiliriz? Herkesin deneyimi farklı, bence burada paylaşmak çok faydalı olur. Yorumlarınızı bekliyorum!
Bence menopoz belirtileri genetik ve kişisel farklar gösterebiliyor. Bende de 45 yaşında sıcak basmaları başlamıştı, gerçekten rahatsız edici olabiliyor. Doktora gitmek için belirtilerin sürekli hale gelmesi önemli, bence bir uzmana danışmak her zaman iyi bir fikir. Bu dönemde spor yapmak, sağlıklı beslenmek ve bol su içmek, kendimi daha iyi hissetmemi sağlamıştı. Umarım sen de en kısa sürede bu süreci daha rahat geçirirsin!
Menopoz belirtileri konusunda ben de bir şeyler paylaşmak istedim. Bende de sıcak basmaları ve gece terlemeleri 46 yaşında başlamıştı. Biraz can sıkıcıydı ama zamanla alıştım. Eğer belirtiler sık sık oluyorsa, bence bir doktora görünmek iyi olabilir. Bu süreçte yoga yapmak ve meditasyon denemek bana çok yardımcı olmuştu. Umarım sen de bu dönemi en az zararla atlatırsın!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.