Meme Küçültme Ameliyatı Sonrası Hızla İyileşmek İçin İpuçları?

Çarşamba 22:33
Selam arkadaşlar! Meme küçültme ameliyatı geçirmiş olanlar burda mı? Ameliyat sonrası iyileşme süreci hakkındaki tecrübelerinizi paylaşmak ister misiniz? Ben biraz zorlanıyorum açıkçası. Sıkı sütyen kullanmak iyi mi, yoksa bakşa neler yapmalıyım? Belki bu konuda tavsiyeleriniz vardır. Ameliyat sonrası dikkat edilmesi gereken seyler neler? Herkesin deneyimleri çok kıymetli, buradan bir şeyler kapabilirim umarım!
Bence iyileşme süreci zorlayıcı ama sabırlı olmak lazım. Bende de meme küçültme ameiyatı sonrası sıkı sütyen kullanmak gerçekten işe yaradı, destek sağlıyor. Ayrıca bol sırt üstü yatmak ve fazla hareket etmemek de önemli. Bunlar dışında iyi beslenmek de iyileşmeyi hızlandırıyor. Dinlenmeyi unutma, vücuduna iyi bak!
Valla ben de bu süreçten geçtim ve zorlandığım dönemler oldu. Sıkı sütyen kullanmak bence kesinlikle faydalı, destek veriyor. Bunun dışında bende en çok işe yarayan şey, bol bol dinlenmekti. İlk günler hareket etmek zor ama vücudun buna ihtiyaç duyuyor. Ayrıca bol sıvı almayı da ihmal etme, su icmek iyileşmeyi hızlandırıyor. Umarım en kısa sürede toparlanırsın!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.