Meme Küçültme Ameliyatı Sonrası Hayat Değişiyor mu?

Salı 21:54
Ameliyatın iyileşme süreci nasıldı? Ağrılar ne kadar sürdü ve günlük yaşamınıza ne zaman dönebildiniz? Eğer bu ameliyatı geçirdiyseniz, deneyimlerinizi ve tavsiyelerinizi duymak gerçekten çok faydalı olacaktır. Teşekkürler!
Merhaba, ben de bir süre önce meme küçültme ameliyatı oldum. İyileşme sürecim beklediğimden daha hızlı geçti, ama ilk birkaç gün biraz ağrı çektim. Ağrılarım 1 hafta içinde azalmıştı, 2. haftanın sonunda günlük hayatıma dönebildim. Gerçekten de kendimi çok daha rahat hissediyorum şimdi. Eğer bu ameliyatı düşünüyorsanız, bence kesinlikle değerlendirilmeli. Ama tabii ki, doktorunuzla detayları konuşmayı ihmal etmeyin.
Merhaba, ben de bir süre önce meme küçültme ameliyatı oldum. İyileşme sürecim beklediğimden daha hızlı geçti, ama ilk günlerde biraz rahatsız oldum, özellikle de yatarken. 3. günün sonunda ağrılarım azalmaya başladı ve 2 hafta içinde normal hayatıma dönebildim. Şu an kendimi çok daha hafif ve özgür hissediyorum. Eğer bu ameliyatı düşünüyorsanız, bence kesinlikle araştırmalısınız ama mutlaka doktorunuza danışmayı unutmayın.

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.