Meme Estetiği öncesi sonrası — tavsiyeleriniz?

Cumartesi 04:48
Merhaba kızlar, Uzun süredir Meme Estetiği konusunu araştırıyorum. fiyat araştırması yapıyorum aşamasındayım, Adana'den yazıyorum.

Yaptıranların deneyimlerini okumak beni rahatlatıyor. Hangi klinik/doktorla gittiniz, memnuniyetiniz nasıldı? Gizli maliyet çıktı mı?

Hug 🌸
okuyunca dayanamadım yazmadan ben de meme estetiği yaptırmayı çok düşünmüştüm. Geçen yıl bir klinik seçtim ve sürecim gerçekten güzel geçti. Doktorum çok ilgiliydi, her soruma cevap verdi. Fiyatlar konusunda dikkatli ol derim, bazı yerlerde gizli maliyetler çıkabiliyor. Benim gittiğim yerde her şey açıkça söylendi, bu beni rahatlattı. Şu an sonuçlardan çok memnunum, umarım senin de yolun açık olur!
bende de meme estetiği yaptırma düşüncesi vardı, geçen yaz sonunda cesaretimi topladım ve Adana'da bir klinikle anlaştım. Doktorum çok ilgiliydi ve her şeyi detaylıca anlattı. Fiyat konusunda da net bilgi verdiler, gizli maliyet falan çıkmadı. Sonuçlarım gerçekten harika, kendimi çok daha iyi hissediyorum. Yalnızca, karar vermeden önce birkaç yerle görüşmende fayda var, her klinik farklı yaklaşımlar sunabiliyor. Umarım senin için de her şey yolunda gider!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.