Meme Estetiği düşünüyorum ama korkuyorum

Salı 01:48
Selamlar, Uzun süredir Meme Estetiği konusunu araştırıyorum. iyileşme süreci merak ediyorum aşamasındayım, Konya'den yazıyorum.

Yaptıranların deneyimlerini okumak beni rahatlatıyor. Hangi klinik/doktorla gittiniz, memnuniyetiniz nasıldı? Gizli maliyet çıktı mı?

Beni yönlendirirseniz çok sevinirim.
bayağı bende de meme estetiği düşüncesi vardı bir süre önce. Gerçekten çok araştırdım, korkularım vardı ama sonunda yaptırdım ve iyi ki yaptırmışım diyorum. Benim gittiğim doktor çok ilgiliydi ve sürecimi güzel yönetti. İyileşme süreci biraz zorlu ama zamanla her şey normae dönüyor. Gizli maliyet falan çıkmadı, her şey önceden netti. Konya'da birkaç iyi klinik var, blki onlara da göz atabiirsin. Umarım senin için de her şey yolunda gider!
bayağı bende de bir süre önce meme estetiği düşüncesi vardı. İlk başta çok korkuyordum, ama araştırmalarım sonucunda kendimi daha hazır hissettim. Gittiğim doktor gerçekten çok iyi çıktı, hem sonuçtan hem de ilgisinden memnun kaldım. İyileşme süreci biraz sıkıntılı geçiyor ama zamanla alışıyorsun. Gizli maliyet falan da çıkmadı, her şey önceden açıkça söylendi. Konya'da birkaç iyi yer var, onlara bakmayı unutma! Umarım senin için de her şey yolunda gider!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.