Meme Estetiği düşünüyorum ama korkuyorum

Çarşamba 09:48
Selamlar, Uzun süredir Meme Estetiği konusunu araştırıyorum. ağrı ne kadar sürer diye soruyorum aşamasındayım, Sakarya'den yazıyorum.

Yaptıranların deneyimlerini okumak beni rahatlatıyor. Hangi klinik/doktorla gittiniz, memnuniyetiniz nasıldı? Gizli maliyet çıktı mı?

Deneyimlerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
okuyunca dayanamadım yazmadan ben de bir süre önce meme estetiği yaptırdım, biraz korkularım vardı ama iyi ki yaptırdım. Ağrım en fazla 3-4 gün sürdü, sonrasında hafif bir rahatsızlık hissettim ama dayanılmayacak gibi değildi. Ben İstanbul'da bir klinikte yaptırdım, doktorum çok iyi biriydi ve her aşamada yanımdaydı. Gizli maliyet falan çıkmadı, her şey başından belliydi. Şu an sonuçlardan çok memnunum, kendimi daha iyi hissediyorum. Umarım sen de istediğin gibi bir deneyim yaşarsın!
bayağı bende bir süre önce meme estetiği yaptırdım, ilk başta çok korkmuştum ama şimdi iyi ki yaptırmışım diyorum. Ağrım 2-3 gün sürdü, sonrasında hafif bir rahatsızlık vardı ama bnc katlanılacak gibi. İzmir'de bir klinikte yaptırdım, doktorum gerçekten çok ilgilydi ve her aşamada bana destek oldu. Gizli maliyet falan çıkmadı, her şey netti. Şu an sonuçlardan çok memnunum ve kendimi daha özgüvenli hissediyorum. Umarım sen de isteidğin gibi bir deneyim yaşarsın!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.