Meme Büyütme Ameliyatı Sonrası Deneyimleriniz Neler?

Çarşamba 21:16
Herkese mrb! Benim gibi meme büyütme ameliyatı geçirenler burda mı? Ameliyat sonrası süreç nasıl geçti? Ben biraz korkuyorum aslında, iyileşme süreci nasıl olur, ağrı olur mu vs. gibi sorularım var. Ameliyat sonrası ne tür zorluklarla karşılaştınız? Belki biraz destek ve tecrübe paylaşımı yapabiliriz. Herkesin deneyimi farklı, bu yüzden yorumlarınızı bekliyorum!
Bende de meme büyütme ameliyatı olmuştu. İyileşme süreci biraz sancılı geçiyor, ama bence dayanılmayacak gibi değil. İlk birkaç gün gerçekten ağrı oluyor, ama doktorun verdiği ağrı kesiciler işe yarıyor. Ben 1 hafta içinde daha rahatlamıştım. Zorluklar arasında hareket etmek vardı, özellikle ilk günlerde yavaş hareket etmek gerekiyor. Ama zamanla her şey yoluna giriyor. Umarım sen de en kısa sürede iyi hissedersin!
Bence meme büyütme ameliyatı sonrası süreç biraz sabır gerektiriyor. Benim deneyimim, ilk birkaç günün zor geçmesiydi, ama sonrasında yavaş yavaş normale döndüm. Ağrı kesiciler gerçekten işe yarıyor, onlara güvenebilirsin. Hareket etmek zordu ama zamanla alışıyorsun. Benim için en zor kısım, ilk günlerde uyumaktı, ama sonunda daha rahat bir pozisyon buldum. Umarım sen de süreci kolay atlatırsın!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.