Meme Büyütme Ameliyatı Öncesi ve Sonrası Deneyimleriniz Neler?

Salı 21:14
Bunun yanı sıra, estetik cerrahınıza ilişkin önerileriniz var mı? Hangi doktorla çalıştınız ve süreç nasıl geçti? Bilgilerinizi paylaşarak bu kararı verecek olanlara yardımcı olalım!
Bende de meme büyütme düşüncesi vardı bir süre önce. Sonunda karar verdim ve oldukça iyi bir cerrahla çalıştım. Ameliyat öncesi süreçte her şeyi çok detaylı anlattı, bu beni rahatlattı. Sonrasında iyileşme süreci de beklediğimden daha kolay geçti. Daha önce araştırma yaparken birçok olumlu yorum okumuştum, bu yüzden cerrahı seçerken pek zorlanmadım. Umarım herkes için yolunda gider.
Bende de meme büyütme düşüncesi vardı bir süre önce. İyi bir doktor bulmak bence çok önemli, ben de araştırarak bir cerrah seçtim. Ameliyat öncesi tüm sorularımı yanıtladı ve beni çok rahatlattı. İyileşme sürecim de beklediğimden daha hızlı geçti, 1-2 hafta içinde normale döndüm. Eğer düşünenler varsa, iyi bir doktor seçimi şart! Herkese kolaylıklar dilerim.

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.