Makyajın Püf Noktaları rutinim değişti, paylaşayım

Çarşamba 08:48
Acaba sizde de oluyor mu, Makyajın Püf Noktaları başlığına kuru cilt için yazdım. Uzun süredir farklı ürün deniyorum ama tam oturanı bulamadım.

Sizin rutininiz nasıl, hangi ürünleri seviyorsunuz? Fiyat/performans olarak memnun olduklarınızı yazarsanız sevinirim.

Hug 🌸
şöyle bi şey var bende de cildim kuru olduğu için makyajda hep sıkıntı yaşıyordum. En son bir nemlendirici baz kullanmaya başladım, çok işe yaradı. Onun üstüne fondöten sürünce cildim daha pürüzsüz görünüyor. Fiyat/performans olarak L'Oréal'in nemlendirici bazını çok sevdim, bence gayet başarılı. Göz makyajında da suya dayanıklı ürünler kullanıyorum, akma yapmıyor. Umarım sen de uygun ürünleri bulursun!
ya ben benim de cildim kuru olduğu için makyajda bazen zorluk yaşıyordum. En son bir hyaluronik asit içeren serum kullanmaya başladım, gerçekten cildimi nemlendiriyor ve makyajımın daha güzel durmasını sağlıyor. Fiyat/performans olarak The Ordinary'nin serumunu çok beğendim, hem uygun hem de etkili. Bunların üstüne hafif bir fondöten kullanıyorum, böylece cildim daha sağlıklı görünüyor. Umarım sen de kendi rutinin için uygun ürünler bulursun!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.