Makyajın Püf Noktaları için ürün önerisi arıyorum

Pazar 08:48
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var, Makyajın Püf Noktaları başlığına karma cilt için yazdım. Uzun süredir farklı ürün deniyorum ama tam oturanı bulamadım.

Sizin rutininiz nasıl, hangi ürünleri seviyorsunuz? Fiyat/performans olarak memnun olduklarınızı yazarsanız sevinirim.

Beni yönlendirirseniz çok sevinirim.
bana göre bende de karma cilt var ve makyajda en önemli şey bence iyi bir baz kullanmak. Ben genelde matlaştırıcı bir nemlendirici kullanıyorum, hem cildimi dengeliyor hem de makyajımın daha uzun süre kalmasını sağlıyor. Fondöten olarak da L'Oréal'in Infallible serisini çok seviyorum, hem fiyatı uygun hem de kapatıcılığı güzel. Kapatıcı olarak Maybelline'in Age Rewind'ını deneyebilirsin, bence çok iyi. Göz altı için de aydınlatıcı bir pudra kullanmak iyi bir fikir, ben Too Faced'in Born This Way pudrasını kullanıyorum, memnunum. Umarım biraz yardımcı olabilmişimdir!
bayağı bende de karma cilt var ve makyajda bazen zorlanıyorum ama birkaç şey buldum, belki işine yarar. Öncelikle, iyi bir baz gerçekten önemli. Ben genelde Smashbox'un Photo Finish bazını kullanıyorum, cildimi güzelce hazırlıyor. Fondöten olarak da Maybelline'in Fit Me serisi fena değil, hem uygun fiyatlı hem de doğal bir görünüm veriyor. Kapatıcı için de Catrice'in Liquid Camouflage'ını öneririm, hem uygun hem de kapatıcılığı güzel. Son olarak, sabitleyici sprey olarak NYX'in Dewy Finish'ini kullanıyorum, makyajımın daha uzun süre kalmasını sağlıyor. Umarım yardımcı olabilmişimdir!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.