Makyajın Püf Noktaları için ürün önerisi arıyorum

Cuma 17:48
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var, Makyajın Püf Noktaları başlığına karma cilt için yazdım. Uzun süredir farklı ürün deniyorum ama tam oturanı bulamadım.

Sizin rutininiz nasıl, hangi ürünleri seviyorsunuz? Fiyat/performans olarak memnun olduklarınızı yazarsanız sevinirim.

Belki benzerini yaşayan vardır, yazarsa sevinirim.
kızlar bende de karma cilt var ve makyajda hep zorluk çekiyordum. Benim için en iyi ürün, Maybelline'in Fit Me fondöteni oldu. Hem hafif hem de cildimdeki yağlanmayı dengeledi. Ayrıca, NYX'in setting spreyni kullanıyorum, makyajımın gün boyu kalıcı olmasını sağlıyor. Fiyat/performans açısından bence harika. Bir de Clinique'in nemlendiricisi var, çok seviyorum; makyaj öncesi uygulamak için ideal. Umarım bu öneriler işine yarar!
hmm bende de karma cilt var, makyajda hep zorluk çekiyordum. En çok memnun kaldığım ürünler arasında L’Oreal'in Infallible fondöteni var. Hem kapatıcılığı güzel hem de ciltteki parlamayı kontrol ediyor. Ayrıca, Essence'in matlaştırıcı bazını kullanıyorum, gerçekten işe yarıyor. Gün boyu cildim daha mat kalıyor. Bir de Urban Decay'in setting spreyi var, onu da çok seviyorum, makyajı sabitlemekte harika. Umarım bu öneriler işine yarar!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.