Makyajda Hızlı ve Pratik Püf Noktaları Neler?

Çarşamba 21:10
Mrb arkadaşlar! Makyaj yapmayı çok seviyorum ama bazen zamanım olmuyor. Acaba hızlıca uygulayabileceğim pratik püf noktaları var mı? Mesela, allık ve aydınlatıcıyı nasıl daha hızlı uygulayabilirim? Ya da göz makyajında hangi ürünleri tercih etmeliyim ki hem çabuk hem de güzel dursun? Sizlerin bu konuda önerileri, deneyimleri neler? Hadi paylaşın, belki ben de sizin yöntemlerinizi denemek isterim!
Bende de makyaj yapakren zaman sikintisi oluyor. Allık ve aydınlatıcıyı parmakla uygulamak bence en pratik yol. Hızlıca dağıtıyor ve doğal bir görünüm veriyor. Göz makyajında da tekli far kullanmayı seviyorum; bir renk alıp kat kat uygulamak yerine tek bir uygulama ile o anın ruhuna göre şekil verebiliyorsun. Ayrıca, maskara da her zaman kurtarıcı! Umarım bu yöntemler işine yarar.
Valla, ben de makaj yaparken zaman sıkışıklığı yaşıyorum. Göz makyajında tek fırça kullanarak hem far hem de eyeliner yapmayı denedim, çok pratik oluyor! Hızlıca bir renk seçip dağıtmak, gün içinde hem şık hem de doğal görünmeni sağlıyor. Allık için de krem formül tercih edrsen, parmakla uygulamak süper hızlı ve doğal bir bitiş veriyor. Umarım bu fikirler hoşuna gider!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.