Makyajda Hangi Ürünler Kesinlikle Olmalı?

Çarşamba 20:11
Selam! Makyaj yapmaya yeni başladım ve hangi ürünlerin benim için vazgeçilmez olduğunu merak ediyorum. Özellikle günlük kullanım icin en çok hangi ürünleri almalı, hangileri işe yarıyor? Fondöten, kapatıcı, göz kalemi derken kafam karıştı. Sizlerin olmazsa olmaz makyaj ürünleri neler? Tüm yorumlarınızı bekliyorum, belki ben de yeni favoriler keşfederim!
Bence günlük makyaj için en önemli ürünler fondöten ve kapatıcı. Ben genelde hafif bir fondöten kullanıyorum, cildimi daha canlı gösteriyor. Kapatıcı da göz altındaki morlukları kapatmak için çok işe yarıyor. Ayrıca, bir güzel göz kalemi ve rimel eklemek de bence şart. Gözlerimi daha belirgin hale getiriyor. Bazen allık da kullanıyorum, o da cilde biraz renk katıyor. Umarım sana da faydalı olur!
Kızlar, benim için günlük makyajda en önemli ürünler kesinlikle BB krem ve pembe tonlarında bir allık. BB krem cildimi hem nemlendiriyor hem de hafif bir kapatıcılık sağlıyor, çok pratik. Allık da yüzüme canlılık katıyor, gün içinde ferah hissettiriyor. Ayrıca, mutlaka bir rimel ve dudak balsamı bulunduruyorum. Rimel gözlerimi daha açık gösteriyor, ddak balsamı da kurumasını engelliyor. Umarım senin için de faydalı olur!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.