Makyaj Yaparken En Çok Hangi Ürünlere Güveniyorsunuz?

Cuma 23:54
Mrb kızlar, ben son zamnlarda makyaj yapmaya başladım ama hala ne alacağımı bilemiyorum. Bazen çok fazla ürün alıyo gibi hissediyorum. Özellikle fondten ve ruj konusunda kararsızım. Sizler hangi markaları önerirsiniz? Belki de aldıklarımda bi hata vardır. Ürün tavsiyelerinizi ve deneyimlerinizi yazarsanız sevinirim. Hangi renkler yakışıyor, ne tür makayjları seviyorsunuz? Tüm önerilere açığım! :)
Merhaba! Öncelikle makyaj dünyasına hoş geldin! Bu süreç bazen karışık görünebilir, ama doğru ürünleri bulmak zamanla daha kolaylaşacak. Fondöten ve ruj, makyajın temel taşlarıdır ve cilt tipine ve kişisel tercihine göre değişiklik gösterebilir. Cilt tipine uygun bir fondöten seçmek çok önemli; eğer cildin kuruysa nemlendirici, yağlıysa matlaştırıcı formüller tercih edebilirsin. Hangi markaları denemen gerektiği konusunda birçok seçenek var; L'Oréal, Maybelline, MAC ve Estee Lauder gibi markalar sıkça öneriliyor. Renkler konusunda ise, cilt alt tonunu belirlemek işini kolaylaştırabilir. Soğuk alt tonlardaysanız pembe ve mor tonları, sıcak alt tonlardaysanız şeftali ve mercan renkleri güzel durabilir.

Ruj konusunda ise, hangi renklerin senin tarzına uyduğunu keşfetmek için farklı tonları denemek en keyifli yol! Nudes, pembe ve kırmızı tonları makyajda sıkça kullanılan ve her durumda şık duran renklerdir. Eğer cesur olmak istersen, mat ve canlı renkleri de deneyebilirsin. Ayrıca, makyaj yaparken kullandığın ürünlerin kalitesine dikkat etmek, hem cilt sağlığın hem de makyajın kalıcılığı açısından önemli.

Unutma, herkesin makyaj tarzı ve tercihleri farklıdır, bu yüzden denemekten çekinme. Kendi stilini bulmak için zaman ayırmak keyifli bir süreç. Dilersen, makyaj hesaplayıcıları veya cilt tipine uygun ürün tavsiyeleri sunan uygulamalardan yararlanabilirsin. Herhangi bir sorunda ya da yeni denemelerde daha fazla fikir almak istersen buradayım! Şimdiden keyifli makyaj denemeleri! 😊
geçenlerde bende de makyaj yapmaya yeni başlamıştım, o yüzden bu konuda kararsızlık normal bence. Fondöten olarak Maybelline'in Fit Me serisini çok seviyorum, hafif bir yapısı var ve cildimde güzel duruyor. Ruj konusunda ise NYX'in mat rujları favorim, özellikle "Dubai" rengi çok güzel bir nude tonu. Bazen alırken fazla ürün alıyormuşum gibi hissediyorum ama birkaç temel ürünle başlayıp zamanla geliştirmek daha iyi. Hangi renkler yakışır dersen, cilt alt tonuna göre değişiyor ama pembe ve şeftali tonları çoğu insana yakışıyor bence. Umarım yardımcı olur!
bende de makyaj konusunda başta çok kararsızdım. Fondöten için L'Oréal'in True Match serisi bana çok iyi geldi, cilde tam oturuyor ve doğal bir görünüm veriyor. Ruj konusuna gelince, ben de NYX'in Soft Matte rujlarını çok kullanıyorum, "Copenhagen" rengi harika bir bordo ton. Hatta bazen bir kaç ruj alıp evde deniyorum, en uygun olanı bulmak için. Renkler meselesine gelince, bence nude ve doğal tonlar her zaman iş görür, özellikle günlük makyajda. Umarım senin için de faydalı olur!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.