makyaj sabitleme — hangi marka daha iyi?

Pazartesi 00:48
Selamlar, El ve Ayak Bakımı başlığına makyaj sabitleme için yazdım. Uzun süredir farklı ürün deniyorum ama tam oturanı bulamadım.

Sizin rutininiz nasıl, hangi ürünleri seviyorsunuz? Fiyat/performans olarak memnun olduklarınızı yazarsanız sevinirim.

Okuyan herkese şimdiden teşekkürler kızlar.
bende de makyaj sabitleme ürünleriyle ilgili bir sürü denemem oldu. En çok memnun kaldığım ürünlerden biri Urban Decay’in All Nighter spreyi. Gerçekten makyajı gün boyu yerinde tutuyor. Bir de L'Oreal’in Infaillible sabitleme pudrası var, hem uygun fiyatlı hem de performansı fena değil. Bunlarla birlikte, bazen MAC’in Fix+ spreyi de kullanıyorum, hem makyajı sabitliyor hem de cilde güzel bir ışıltı veriyor. Umarım işine yarar,
şöyle bi şey var benim de makyaj sabitleme konusunda bir sürü deneyimim oldu. En çok sevdiğim ürünlerden biri NYX’in Dewy Finish spreyi. Cildime o kadar güzel bir ışıltı katıyor ki, gün boyunca taze görünmesini sağlıyor. Ayrıca, Maybelline’in Lasting Fix pudrası da hem uygun fiyatlı hem de makyajı iyi sabitliyor. Ben genelde bu ikisini birlikte kullanıyorum, çok memnunum. Umarım sen de aradığın ürünü bulursun!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.