makyaj sabitleme — hangi marka daha iyi?

Perşembe 22:48
Uzun zamandır yazmıyordum ama bugün sormak istedim, Vücut Bakımı başlığına makyaj sabitleme için yazdım. Uzun süredir farklı ürün deniyorum ama tam oturanı bulamadım.

Sizin rutininiz nasıl, hangi ürünleri seviyorsunuz? Fiyat/performans olarak memnun olduklarınızı yazarsanız sevinirim.

Beni yönlendirirseniz çok sevinirim.
bilmiyorum ama bende de makyaj sabitleme konusunda sorunlar vardı, birkaç marka denedim. En çok Urban Decay'in All Nighter spreyi hoşuma gtti, bnce gerçektn iyi sabitliyor. Bir de NYX'in sabitleme spreyi fena değil, hem fiyatı uygun. Ama bence cilt tipine göre değişiyor, bir arkadaşım MAC'i çok seviyor ama benim cildimle pek uyuşmadı. Ürünleri denemek en iyisi, umarım sen de istediğin gibi bulursun!
ben de ben de makyaj sabitleme konusunda çok deneme yaptım. En çok sevdiğim marka Too Faced'in Hangover spray'i, gerçekten cildimi nemlendirip sabitliyor. Ama fiyatı biraz yüksek, bence onu alırken düşünmelisin. Bir de L'Oreal'in Infallible spreyi var, o da fiyat/performans açısından gayet başarılı. Arkadaşım onu kullanıyor ve çok memnun. Denemeden bilemiyorum ama bence cilt tipine göre değişiyor, senin için hangisi uygunsa onu bulursun umarım!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.