Liposuction Sonrası Hızlı Kilo Alma Tehlikesi Var mı?

Çarşamba 20:40
Hepinize selam! Liposuction yaptırmayı düşünüyorum ama aklımda bazı soru işaretleri var. Ameliyattan sonra verilen kilolar geri alınır mı, yoksa bu işlem kalıcı mı? Daha önce bu işlmei yaptırmış olanlar varsa, ne kdr sürede normale dönebildiniz? Benim gibi düşünenler var mı? Bu konuda bilgi almak ve deneyimlerinizi dinlemek istiyorum. Belki birbirimize yardımcı olabiliriz ve bu süreci daha kolay atlatabiliriz. Tecrübelerinizi bekliyorum!
Bende de aynı düşünceler vardı, liposuction sonrası kilo alımından çok korkuyordum. Doktorum bana bunun kalıcı olacağını ama tabii ki sağlıklı bir yaşam tarzı sürdürmem gerektiğini söylemişti. Benim tecrübemde, ilk birkaç hafta dikkat ettim ve sonra yavaş yavaş normal beslenmeye döndüm. Ama hala dikkat ediyorum, çünkü kiloların dönmesi mümkün. Umarım senin için de her şey yolunda gider.
Bence liposuction sonrası kilo alma durumu tamamen kişisel bir mesele. Ben de yaptırdım ve ilk başta çok dikkatliydim. Sonra, bir süre normal beslenmeye döndüm ama sağlıklı seçimler yapmaya çalıştım. Tabii ki, dikkat etmezsen kilolar geri gelebilir. Yani bu işler biraz irade meselesi aslında. Umarım senin için de her şey yolunda gider.

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.