Lazer Epilasyon Deneyimi: Gercekten Etkili mi?

Çarşamba 19:40
Mrb arkadaşlar! Lazer epilasyon hakkında birkaç sorum var. Benim cildim hassas ve daha önce ağda yaptırdım ama çok acı veriyordu. Lazer epilasyon denemek istiyorum ama etkili olup olmadığını merak ediyorum. Sizler bu konuda ne yaşadınız? Hangi merkezde yaptırdınız? Acı düzeyi nasıldı? Lazer sonrası ciltte herhangi bir sorun yaşadınız mı? Yorumlarınızı bekliyorum, tmm!

Ayrıca, lazer epilasyonun cilde olan uzun dönem etkileri hakkında bilgi sahibi olan var mı? Benim için çok önemli çünkü bu kararımı etkileyecek. Herkesin deneyimi farklı olabilir, ama belki bi ortak nokta bulabiliriz, ne dersiniz?
Bende de lazer epilasyon merakı vardı, birkaç ay önc bir merkzede denedim. İlk seansta biraz acı hissettim ama bence ağdadan çok daha tolerable. Hassas cildim olmasına rağmen sonrasında herhangi bir sorun yaşamadım. İlk birkaç seans sonrası tüylerimde belirgin bir azalma oldu, bu beni çok sevindirdi. Uzun dönem etkileri için henüz erken ama ben memnunum. Umarım sen de iyi bir deneyim yaşarsın!
Ben de lazer epilasyon yaptırdım, merak ettiklerinle ilgili bir şeyler paylaşayım. İlk seansta biraz acı hissettim ama bence ağda gibi değil, daha toleranslıydı. Hassas cildim olmasına rağmen sonrasında hiç sorun yaşamadım. Tüylerdeki azalma da çok netti, birkaç seanstan sonra bayağı fark ettim. Uzun dönem etkileri için henz çok erken ama ben sonuçlardan memnunum. Umarım sen de güzel bir deneyim yaşarsın!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.