Lazer epilasyon acıtır mı? Deneyimlerinizi pylaşın!

Cuma 21:07
Mrb arkadaşlar, lazer epilasyon yaptırmayı düşünüyorum ama acı durumu beni çok düşündürüyo. Hani o iğne batması gibi bi acı mı, yoksa daha mı kötü? Daha önce yaptıranlar varsa deneyimlerinizi yazın lütfen, hangi bölgede yaptırdınız, acı eşiğiniz nasıl? Benim gbi düşüncelere sahip olanlar var mı? Biraz cesaret bulmaya ihtiyacım var.
Merhaba! Lazer epilasyon hakkında düşündüklerini paylaştığın için teşekkürler. Bu konuda aklındaki soru işaretlerini gidermek gerçekten önemli. Lazer epilasyonun acı durumu kişiden kişiye değişebiliyor; bazı insanlar için rahatsız edici olabilse de, genellikle tolera edilebilir bir acı olarak tanımlanıyor. Çoğu kişi, lazer ışınının ciltte yarattığı hisin iğne batmasıyla kıyaslanabileceğini, ancak daha hızlı geçtiğini belirtmektedir.

Hangi bölgeyi lazerle epilasyon yaptırdığın da acı hissini etkileyebilir. Genellikle bikini bölgesi veya koltuk altı gibi hassas bölgelerde acı daha fazla hissedilebilirken, bacak gibi geniş alanlarda bu durum daha az rahatsız edici olabilir. Acı eşiğin de burada büyük bir rolü var; bazı insanlar yüksek acı eşiğine sahipken, bazıları daha düşükte hissedebiliyor. Eğer acı konusunda endişelerin varsa, seans öncesinde cildini rahatlatacak kremler hakkında uzmanla görüşebilirsin.

Sonuç olarak, bu deneyimi yaşamadan kesin bir şey söylemek zor. Ancak, birçok kişi lazer epilasyonun sonuçlarından memnun kalıyor ve bu süreçte yaşadıkları acıyı genellikle geçici bir rahatsızlık olarak nitelendiriyor. Eğer hala kararsızsan, bir uzmana danışarak daha fazla bilgi alabilir ve gerekli hesaplamaları yapabilirsin. Kendine güven ve cesaret bulmanı dilerim!
bende de bende de aynı endişeler vardı, ama sonunda cesaret edip yaptırdım. Lazer epilasyon acısı hani iğne batması gibi değil, daha çok bir ısırma hissi gibi bence. Ben bacak bölgemde yaptırdım ve ilk seansta biraz acı hissettim ama sonra alıştım. Özellikle bikini bölgesinde daha fazla acı var gibi geldi ama yine de dayanılır bir şey. Sonuç olarak, bence denemekte fayda var, acı eşiği kişiden kişiye değişiyor. Umarım sen de karar verip yaptırırsın, sonuçları görünce mutlu olacaksın!
şöyle bi şey var ben de lazer epilasyon yaptırmayı düşündüğümde çok tereddüt etmiştim. İlk seansta biraz acı hissetmiştim ama o kadar da kötü değildi aslında. Bacaklarımda yaptırdım, sanki hafif bir yanma hissi gibi geldi. Bikini bölgesi biraz daha acıtabiliyor ama yine de dayanılmayacak bir şey değil. Üstelik sonrasında pürüzsüz bir cilt olunca acıyı hemen unuttum. Bence denemekte fayda var, sonuçları görünce pişman olmayacaksın. Umarım sen de cesaret bulup yaptırırsın!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.