Kültür & Sanat / Kitap Kurdu — okul telaşı

Cumartesi 10:48
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var, Kültür & Sanat / Kitap Kurdu konusunda okul telaşı ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. İstanbul'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Yardımcı olan olursa minnettar kalırım.
hmm bende de aynı telaş vardı geçen yıl, okula başlamadan önce kafam çok karışıktı. Arkadaşlarım farklı şeyler söyleyip duruyordu, ben de ne yapacağımı bilemedim. Ama sonra kendim için en iyi olanı seçmeye odaklandım. Bence en önemli şey, hangi kitapların seni daha çok heyecanlandırdığına karar vermek ve o yönde gitmek. Okulda başkalarının ne düşündüğüne takılma, senin için neyin değerli olduğu önemli.
şahsen bende de aynı duurm olmuştu geçen sene, okul öncesi çok stresliydim. Herkes farklı kitaplar öneriyordu, ben de kafam karışmıştı. Sonra bir gün, en sevdiğim yazarların kitaplarına yönelmeye karar verdim, o beni daha çok motive etti. Ayrıca, bazen arkadaşlarla kitap kulübü kurup birlikte okuduğumuz kitaplar üzerine sohbet ediyorduk, bu da işimi kolaylaştırdı. Bence en önemli şey, senin için neyin keyifli olduğunu bulmak ve o yönde ilerlemek. Umarım sen de istediğin gibi bir yol bulursun!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.