Kültür & Sanat / Kitap Kurdu — ikinci el alışveriş

Pazar 23:48
Selamlar, Kültür & Sanat / Kitap Kurdu konusunda ikinci el alışveriş ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Ankara'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Yardımcı olan olursa minnettar kalırım.
valla bende de kitap kurdu olmaktan kaynaklı bir sürü ikinci el alışveriş deneyimi var. Genelde sahaflarda ya da internet sitelerinde çok uygun fiyatlara güzel kitaplar bulabiliyorum. Özellikle Ankara'da sahaflar cennet gibi, eski ve nadir kitaplar için harika yerler. Bazen birkaç arkadaşla gidip takas da yapıyoruz, bu da hem kitapları yenilemek hem de sohbet etmek için güzel bir yol. Bir de kitap fuarlarında ikinci el stantları da çok güzel oluyor, oradan da güzel şeyler kapmıştım. Umarım sen de güzel kitaplar bulursun!
slm ben de ikinci el kitap alışverişine bayılıyorum. Geçenlerde bir arkadaşımın tavsiyesiyle bir sahafa gittim, gerçekten harika bir yerdi. Orada birçok eski kitap buldum ve fiyatları da çok uygundu. Bazen internet sitelerinden de alıyorum ama sahaflarda dolaşmanın keyfi bir başka. Ayrıca, kitapların tarihi ve hikayeleriyle ilgili sohbet etmek de çok güzel. Umarım sen de güzel keşifler yaparsın!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.