Kültür & Sanat / Kitap Kurdu — ikinci el alışveriş

Çarşamba 11:48
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var, Kültür & Sanat / Kitap Kurdu konusunda ikinci el alışveriş ile ilgili sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Bursa'den selamlar.

Arkadaş çevremde herkes farklı şey söylüyor, burada daha samimi tavsiyeler oluyor genelde :) Sizin deneyiminiz nasıl?

Deneyimlerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
hmm ben de ikinci el kitap alışverişine bayılıyorum. Özellikle sahaflardan veya internetteki ikinci el platformlardan bulduğum kitaplar hem çok uygun fiyatlı oluyor hem de bazıları nadir bulunuyor. Geçen ay bir sahaf gezimde eski bir roman bulmuştum, çok mutluydum. Bazı arkadaşlarım biraz çekiniyor ama bence ikinci el kitap almak hem çevre dostu hem de çok keyifli. Biraz araştırıp, güvenilir yerleri bulursan harika fırsatlar yakalayabilirsin. Umarım sen de güzel kitaplar bulursun!
bence ikinci el kitap alışverişi gerçekten harika bir şey. Ben de sık sık sahaflara giderim, geçenlerde bir kitapçıda eski bir şiir kitabı buldum, çok mutlu oldum. Hem fiyatlar uygun hem de bazı kitaplar gerçekten nadir çıkıyor. Arkadaşlarım bazen tereddüt ediyor ama ben her zaman güvenilir sahaflardan veya internet sitelerinden alışveriş yapıyorum. Biraz araştırma yaparsan sen de güzel fırsatlar bulabilirsin. Umarım sen de keyifli kitaplar edinirsin!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.