Küçük Alanlarda Şık Dekorasyon Fikirleri

Salı 21:12
Herkese merhaba! Küçük bir dairede yaşıyorum ve alanım sınırlı olduğu için dekorasyon konusunda zorlanıyorum. Evin her köşesini kullanmak istiyorum ama bir yandan da kalabalık görünmesin istiyorum. Sizce hangi renkler, mobilyalar veya aksesuarlar bu tür alanlarda daha iyi durur? Deneyimlerinizi ve önerilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim! Kim bilir, belki birlikte yeni fikirler buluruz!
Bende de küçük bir daire var, bu konuda baya bi deneyimim var. Öncelikle açık tonlar kullanmak çok işe yarıyor, mesela beyaz, açık gri ya da pastel tonları. Mobilyalarda ise çok fazla yer kaplamayan, çok işlevsel olanları tercih edebilirsin. Ben de küçük bir masa aldım, aynı zamanda depolama alanı da var. Aksesuarları da minimal tutmak bence önemli, biraz yeşillik eklemek de ferahlatıyor. Umarım sana da fikir vermiştir!
Aa ben de küçük bir dairede yaşıyorum, bu konuda biraz kafa yordum. Benim en çok faydalandığım şey, çok amaçlı mobilyalar almak oldu. Örneğin, oturma alanımda hem oturup dinlenebildiğim hem de yatak olabilen bir kanepe var. Renk konusunda ise açık renkler gerçekten ferahlatıyor, ama biraz da canlı renkler eklemek güzel bir denge sağlıyor. Duvarlarda ayna kullanmak da alanı daha geniş gösteriyor, bence denemelisin. Umarım sana da yardımcı olur!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.