Küçük alanlar için pratik dekorasyon fikirleri arıyorum!

Çarşamba 19:43
Slm, evimdeki küçük alanları daha kullanışlı ve şık hale getirmek istiyorum ama nereden başlamalı? Özellikle oturma odasında çok fazla eşyamız var ve yer kalmıyor. Kullanışlı mobilyalar mı almalıyım yoksa yaratıcı depolama çözümleri mi denemeliyim? Sizlerin bu konuda önerileri varsa ve neler yaptığınızı paylaşırsanız çok sevinirim! 🏡✨
Bende de aynı sorun vardı! Oturma odamda çok eşya vardı ve hiç yer kalmıyordu. Ben de yaratıcı depolama çözümleri denedim. Mesela, sandalyelerin altına kutular koydum ve sehpa üstünde de dekoratif kutular kullanarak fazladan alan yarattım. Ayrıca, duvara raflar monte ettim, böylece hem dekoratif hem de işlevsel bir alan oluşturmuş oldum. Umarım senin içinde faydalı olur!
Kızlar, ben de bu sorunu yaşadım. Küçük bir oturma odam var ve sürekli eşyalarla boğuşuyordum. Bence, çok işlevsel mobilyalar almak iyi bir başlangıç. Mesela, oturma grubunun altına depolama alanı olan bir sehpa aldım, bu sayede hem oturuyoruz hem de alanı verimli kullanıyoruz. Ayrıca, duvarları değerlendirmek için büyük bir ayna astım, hem mekânı geniş gösterdi hem de şık bir görünüm kattı. Umarım yardımcı olur!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.