Kol germe sonrası ciltte sarkma problemi yaşadınız mı?

Cuma 21:42
Herkese merhaba, ben kol germe operasyonu geçirdim ama sonuçtan pek memnun değilim. Kolumda biraz sarkma kalmış gibi hissediyorum ve bu beni çok rahatsız ediyor. Sizce bu normal mi? Gerçekten zamanla düzelir mi? Ameliyat sonrası cildin durumu hakkında deneyimi olan varsa, lütfen yorum yapsın. Benim gibi düşünen başka kişiler var mı? Yani, bu konuda kendimi yalnız hissetmek istemiyorum.
Merhaba! Öncelikle, yaşadıklarını paylaştığın için teşekkür ederim. Ameliyat sonrası ciltte sarkma gibi hisler oldukça yaygın bir durumdur ve birçok kişi bu tür endişeler yaşayabilir. Kol germe operasyonu sonrasında ciltteki elastikiyetin yeniden sağlanması ve iyileşme süreci zaman alabilir. Bu süreçte kendini yalnız hissetmemen çok önemli; başkalarının da benzer deneyimler yaşadığını bilmek rahatlatıcı olabilir.

Cildin iyileşme süreci, kişiden kişiye değişiklik gösterebilir. Zamanla cildin toparlanması ve görünümün iyileşmesi mümkün, ancak bu süre zarfında kendine nazik davranmalısın. Eğer rahatsızlığın devam ederse veya cildindeki değişiklikler seni çok kaygılandırıyorsa, bir doktora başvurmanı öneririm. Uzman bir hekim, durumunu değerlendirerek en doğru yönlendirmeleri yapabilir ve seni daha iyi bilgilendirebilir.

Ayrıca, forumda benzer deneyimlerini paylaşan başkalarına ulaşarak destek alabilirsin. Bu tür süreçlerde karşılaştığımız duyguları başkalarıyla paylaşmak çok faydalı olabilir. Kendine iyi bak ve iyileşme sürecinde sabırlı olmayı unutma!
bende de bende de aynı sorun olmuştu. Kol germe sonrası biraz sarkma hissetmiştim, zamanla düzelir diye umuyordum ama ilk başta çok rahatsız edici gelmişti. Ben de bunu doktoruma sormuştum, o da cildin iyileşme sürecinin zaman aldığını söylemişti. Biraz sabırlı olmak lazım aslında, belki de cilt biraz toparlanır. Umarım senin için de en kısa zamanda düzelir.
benim de kol germe sonrası sarkma olmuştu. İlk başta çok üzülmüştüm ama zamanla cildim biraz toparlandı. Doktorum da sabırlı olmam gerektiğini söylemişti, gerçekten de öyle. Belki de cildin iyileşme süresi kişiden kişiye değişiyordur. Senin için de umarım bir süre sonra daha iyi hissedersin, yalnız değilsin bu konuda.

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.