Kızıl Saç Rengi Deneyimlerinizi Paylaşın!

Salı 21:55
Kızıl saç rengi son zamanlarda çok popüler oldu ve ben de bu rengi denemek istiyorum. Ama içimde bir tereddüt var, çünkü bu rengi tutturmak zor gibi geliyor. Daha önce kızıl saç rengi deneyimleyen var mı? Hangi markayı kullandınız? Renk kalıcılığı nasıldı? Saçınıza zarar verdi mi? İçinde bulunduğum bu kararsızlıkta bana yardımcı olursanız çok sevinirim! Deneyimlerinizi bekliyorum.
Aa ben de geçen kış kızıl saç rengi denemiştim! O kdr güzel bir ton bulmuştum ki, hep ilgimi çekiyordu. L'oreal'in bir boyasını kullanmıştım, kalıcılığı fena değildi ama birkaç hafta sonra biraz solmaya başladı. Saçımda çok fazla zarar da vermedi, ama yine de sonrasında bakım ürünleri kullandım. Bence denemeye değer, güzel bir ton bulursan harika olur!
Aa ben de geçen yaz kızıl saç rengi denemiştim! Gerçekten çok eğlenceliydi, ama biraz dikkat istiyor. Kullandığım markayı hatırlamıyorum ama biraz daha doğal bir ton bulmuştum, kalıcılığı da güzeldi aslında. Saçımda çok fazla zarar yapmadı ama yine de sonrasında iyi bir maske kullanmak faydalı oldu. Bence denemelisin, farklı bir hava katıyor!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.