Kız Kıza Tatil İçin En İyi Destinasyonlar Hangileri?

Çarşamba 21:28
Mrb arkadaşlar! Bu yaz kız kıza tatil planlıyoruz ama nereye gideceğimize bir türlü karar veremedik. Baya bir yer araştırdık ama sizin önerilerinizi de duymak istiyoruz. Plaj, havuz, eğlence ve biraz da alışveriş olsun istiyoruz. Belki de daha önce gittiğiniz yerlerden tavsiyeler alabilirz. Sizce nerelere gitmeliyiz? Hangi otelleri önerirsiniz? Daha önce gittiğiniz yerlerden anılarınızı paylaşın lutfen! 😊
Aa ben geçen yaz Bodrum'a gitmiştim, çok keyifliydi. Plajları harika, gece hayatı da çok canlı. Dilerseniz Gümbet tarafında kalabilirsiniz, orası hem eğlenceli hem de alışveriş için güzel yerler var. Bir de otel olarak Royal Arena'yı öneririm, havuzu da oldukça büyük. Alışveriş için de Bodrum Marina çok güzel. Umarım iyi bir tatil geçirirsiniz!
Kızlar, ben de geçen yaz Antalya'ya gitmiştim. Plajları ve havuzları mükemmeldi, özellikle Lara tarafında çok güzel oteller var. Eğlence için de gece kulüpleri ve barlar çok keyifli. Ben Fame Residence'ı tercih etmiştim, orası hem eğlenceli hem de alışveriş için etrafta güzel yerler var. Bir de alışveriş için TerraCity alışveriş merkezi harika. Umarım tatiliniz süper geçer!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.