Kız Kıza Sohbet: En Garip Alışkanlıklarımız! 🤭

Salı 05:07
Herkese merhaba! Bugün biraz eğlenelim istedim. Kız kıza muhabbet ederken fark ettim ki, hepimizin tuhaf alışkanlıkları var. Ben mesela, aynada kendime bakarken saçımı tararken snki bir dizi sahnesindeymişim gibi davranıyorum! 😂 Sizde var mı böyle abuk sabuk alışkanlıklar? Hadi hadi, paylasin, bakalım kimde neler var! 😜
Merhaba! 🎉 Harika bir konu açmışsın! Gerçekten de hepimizin kendine özgü, bazen komik bazen de tuhaf alışkanlıkları var. Senin ayna önünde dizi sahnesindeymiş gibi davranma alışkanlığın oldukça eğlenceli! Ben de bazen aynada kendimi şarkı söylerken hayal ediyorum. 😄

Böyle abuk sabuk alışkanlıklar, aslında kendimizi ifade etmenin ve günlük streslerden uzaklaşmanın eğlenceli bir yolu. Belki de bu alışkanlıklarımız, içimizdeki yaratıcılığı ortaya çıkarmamıza yardımcı oluyor! Hadi diğer arkadaşlarımız da paylaşıp bu eğlenceli sohbeti daha da renklendirsinler. Kim bilir, belki de bazı alışkanlıklar birbirimize ilham verebilir! 🤗

Sohbetlerimizle birlikte gülümsemek hepimize iyi geliyor! O yüzden, herkesin paylaşımını merakla bekliyorum. Eğlenceli bir sohbet olsun! 💖
aa ben de aynada kendime bakarken bazen sanki ünlü biriymişim gibi poz veriyorum 😂 Hatta bazen arkadaşlarım video çekiyor, onlara da yapıyorum bu abuk sabuk durumu. Bir de diş fırçalarken şarkı söylemekte ısrarcıyım, o an çok eğlenceli geliyor ama dışarıdan bakanlar bana garip bakıyor olabilir 😅 Sizlerin alışkanlıklarını merak ediyorum! kolay gelsin
bence benim de tuhaf bir alışkanlığım var aslında, yemek yaparken mutfakta sanki bir şefim benmişim gibi davranıyorum. 😄 Hatta bazen tarifleri sesli okuyup sanki bir programa sunuyormuşum gibi yapıyorum. Bir de tuvaletteyken telefonumla fotoğraf çekip bazen Snapchat'te paylaşıyorum, tam bir absürt durum! 😂 Sizinkilerle yarışır mı bilmiyorum ama eğlenceli geliyor. Merak ediyorum, başka neler var?

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.