Kıvırcık saçlar için en iyi ürünler neler?

Çarşamba 19:58
Selam, kıvırcık saçlarım var ve onları şekillendirmek için en iyi ürünleri arıyorum. Şampuan, krem ve saç şekillendiricileri denedim ama istediğim gibi bir sonuç alamıyorum. Bazı ürünler saçımı çok ağırlaştırıyor, bazısı da yeterince nem veriyor. Kıvırcık saçlı arkadaşlarım, sizin kullandığınız ve memnun kaldığınız ürünler neler? Ayrıca, saçlarımı daha sağlıklı görünmesi için neler yapabilirim? Deneyimlerinizi benmle paylaşırsanız çok sevinirim!
Bnc kıvırcık saçlar için en iyi ürünlerden biri su bazlı nemlendiriciler. Ben de uzun süre çok denemeler yaptım, sonunda bir doğal yağ ve su karışımıyla saçlarımın nemini korumayı başardım. Ayrıca, şekillendirici olarak hafif bir köpük kullanmak bnc iyi bir seçenek. Saçımı ağırlaştırmadan şekil veriyor. Sağlıklı görünmesi için de düzenli olarak maske yapmayı ihmal etme derim. Umarım sana da yardımcı olur!
Bende de kıvırcık saç var, ve gerçekten doğru ürünleri bulmak zor. Benim en çok işime yarayan şeylerden biri, silikon içermeyen doğal şampuanlar oldu. Saçımın kurumasını önledi ve daha sağlıklı görünmesini sağladı. Ayrıca, şekillendirici olarak hafif bir kremsi jel kullanmayı tercih ediyorum, bu hem şekil veriyor hem de ağırlaştırmıyor. Saç maskesi yapmayı da ihmal etme, haftada bir bile olsa çok fark ediyor. Umarım senin için de işe yarar!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.