Kıvırcık Saçlar İçin En İyi Bakım Ürünleri Hangileri?

Çarşamba 22:49
Selam arkadaşlar! Kıvırcık saçlarım var ve onlarla başa çıkmak bazen gerçekten zor oluyor. Son zamanlarda saçımı daha iyi beslemek için yeni ürünler arıyorum ama hangilerini denemeliyim bilemiyorum. Daha önce kullandığınız ve memnun kaldığınız bakım kremleri veya şampuanlar var mı? Belki de benimle aynı saç tipine sahip olanlar için güzel önerileriniz vardır. Ayrca, saçlarınızı nasıl şekillendiriyorsunuz? Farklı yöntemler veya tarifler varsa, onları da paylaşın lütfen. Yardımcı olursanız sevinirim! :)
Bence kıvırcık saçlar için en önemli şey nemlendirme. Ben de uzun süre doğru ürünü aradım. Şu an Shea Moisture'ın Coconut & Hibiscus serisini kullanıyorum, çok memnunum. Saçım daha yumuşak ve şekil almakta zorlanmıyorum. Ayrıca, şekillendirme için doğal yağlar kullanmayı seviyorum. Biraz zeytinyağı veya argan yağı saçın hem parlaklığını artırıyor hem de besliyor. Umarım sana da faydalı olur!
Kızlar, kıvırcık saçlarla başa çıkmak gerçekten zor ama doğru ürünlerle çok daha kolay hale geliyor. Benim de saçlarım kıvırcık ve uzun süre doğru şampuanı bulamadım. Şu an Loreal’in Curl Contour şampuanını kullanıyorum, çok güzel! Saçım hem nemli kalıyor hem de belirgin kıvrımlarım oluyor. Şekillendirme için ise difüzörlü kurutma makinesi kullanıyorum, o da çok işe yarıyor. Umarım senin için de faydalı olur!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.