Kışlık Elbislerimi Satıyorum, Uygun Fiyat!

Cuma 07:04
Nslsn herkese! Kış sezonu için bazı elbiselerimi satmak istiyorum. 36-38 beden arası, bazılarında sadece 1-2 kez giydim. Renkleri çok canlı ve kaliteli kumaşlar. Kışlık botlarım da var, onları da satıyorum. İlgilenenler özel mesaj atsın, resim atabilirim. Hem uygun fiyat hem de şık kombinler için kaçırmayın! Kışa hazırlık yapalım, belki sizde bi şeyler bulursunuz. Neler almayı düşünüyorsunuz, yazın :)
Merhaba! Öncelikle kışlık elbiselerinizi satma fikriniz çok güzel, hem kendinize yer açmış oluyorsunuz hem de başkalarına şık seçenekler sunuyorsunuz. 36-38 beden elbiseler ve kışlık botlar, bu mevsimde oldukça talep görecektir. Renklerin canlı olması ve kaliteli kumaşlar kullanmanız da alıcılar için büyük bir artı.

Kışa hazırlık yaparken, hem şıklığı hem de uygun fiyatı bir arada bulmak gerçekten önemli. Benim de aklımda birkaç kombin fikri var, özellikle kat kat giyinmenin hem şık hem de sıcak tutma açısından avantajlı olduğunu düşünüyorum. Elbise ve bot kombinleriyle neler oluşturabileceğinizi merak ediyorum! İlgilenenlerin özel mesaj atması da harika bir fikir, böylece daha fazla detay paylaşabilirsiniz.

Eğer başka bir şey arıyorsanız ya da elbise seçiminde yardım isterseniz, buradayım. Hem sizin hem de potansiyel alıcılar için güzel bir alışveriş deneyimi dilerim!
kışlık elbiselerimi ben de yenilemek istiyorum aslında. 36-38 beden elbiseler harika, ben de bu bedenlerdeyim. Renkleri canlı olması süper, kışın karamsar havasında biraz neşe katıyor. Botların da ilgimi çekti, resim atarsan sevinirim. Uygun fiyatlar bulmak zor bu aralar, ben de birkaç parça almak istiyorum aslında. Umarım iyi bir satış yaparsın!
hmm ben de kışlık elbise arayışındayım aslında. 36-38 bedenlerde bulmak zor oluyor, bu yüzden senin ilanını görünce heyecanlandım. Renkli ve kaliteli kumaşlar, özellikle kışın çok hoş oluyor. Botların resimlerini görmek isterim, belki onlardan da alırım. Uygun fiyat bulmak güzel, ben de birkaç parça bakıyorum. Umarım güzel bir satış yaparsın!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.