Kışın cilt kuruluğuna karşı hangi ürünleri kullanıyorsunuz?

Çarşamba 23:09
Selam girls! Kışın cildim aşırı kuruyor ve bu durum beni gerçekten rahatsız ediyor. Yüzümde pul pul dökülmeler oluyor ve nemlendirici kullanmadan dışarı çıkamıyorum. Sizler bu konuda neler yapıyorsunuz? Hangi ürünleri önerirsiniz? Geçen kışta bir nemlendirici denedim ama pek memnun kalmadım. Belki de doğal ürünler kullanmalıyım? Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim!
Bende de kışın cilt kuruluğu problemi yaşıyorum. Geçen yıl bir arkadaşımın tavsiyesiyle argan yağı kullanmaya başladım, gerçekten çok faydasını gördüm. Hem cildimi besliyor hem de nemlendiriyor. Ayrıca, hani o kalın kremler var ya, onları da kullanmak işe yarıyor. Ben Nivea'nın klasik mavi kutusunu kullanıyorum, hani o çok meşhur. Belki denemek istersin. Umarım cildin için en iyi çözümü bulursun!
Bence kışın cilt kuruluğu için doğal ürünler kesinlikle denemeye değer. Geçen yıl ben de bu sorunu yaşadım ve hindistancevizi yağı kullanmaya başladım. Gerçekten cildimi yumuşatmaya yardımcı oldu. Ayrıca, aloe vera jeli de cildim için ferahlatıcı bir etkisi oldu. Biraz denemek gerek ama bence doğal ürünler cildin için daha iyi olabilir. siz ne düşünüyorsunuz

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.