Kış İçin Ağır Parfüm Önerileri Arıyorum!

Çarşamba 19:54
Selam! Kış aylarında daha yoğun ve kalıcı parfümler kullanmayı seviyorum ama bu sene ne alacağıma bir türlü karar veremedim. Geçen kış 'Yves Saint Laurent Black Opium' kullanmıştım, çok beğenmiştim ama yenilik arayışındayım. Sizlerin kış için önerdiği ağır parfümler neler? Hangi parfümü kullandınız ve naısl buldunuz? Deneyimlerinizi paylaşın lütfen, belki benden de daha iyi bir öneri çıkar!
Kızlar, ben de kış için yoğun parfüm arayışındaydım. Geçen sene 'Dior Poison' kullandım, gerçekten kalıcı ve etkileyici bir parfüm. Farklı bir şey denemek istersen 'Tom Ford Black Orchid' da harika, hem çiçeksi hem baharatlı bir yapısı var. Kışın soğuk havalarda çok güzel oturuyor. Umarım bu öneriler işine yarar!
Valla ben de kışın ağır parfümleri çok seviyorum. Geçen sene 'Chanel Coco Mademoiselle' kullandım, bayıldım! Hem şık hem de kalıcı bir parfüm. Ayrıca 'Marc Jacobs Decadence' da çok güzel, biraz daha farklı bir tarz arıyorsan onu da düşünebilirsin. Gerçekten etkileyici bir kokusu var. Umarım aradığın parfümü bulursun!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.