Kış Aylarında Yapılacak En Güzel Kremalı Mantarlı Çorba Tarifi!

Salı 22:20
Herkese merhaba! Kış soğuklarında içimizi ısıtan en güzel lezzetlerden biri olan kremalı mantarlı çorba tarifimi sizinle paylaşmak istiyorum. Öncelikle soğan, sarımsak ve mantarları soteleyip üzerine biraz un ekliyorum. Sonrasında su ve krema ekleyerek kaynatıyorum. Sonuç harika oluyor!

Sizler bu çorbayı yaparken neler ekliyorsunuz? Mesela ben bazen içerisine taze kekik ekliyorum, o da çok güzel bir tat katıyor. Farklı versiyonlarınız varsa, merakla bekliyorum!
Bence kremalı mantarlı çorba kış için harika bir seçim! Ben de genelde içine biraz beyaz biber ve taze maydanoz ekliyorum, o da çok hoş bir tat veriyor. Ayrıca bazen biraz haşlanmış patates ekleyip daha kıvamlı hale getiriyorum. Taze kekik fikri de süper, denemek lazım! Umarım herkesin kış ayları sıcacık geçer.
Aa ben de bu çorbayı çok seviyorum! Genelde içine biraz limon suyu ekliyorum, böylece o kremalı lezzetle harika bir denge sağlıyor. Ayrıca bazen birkaç dilim pastırma da ekliyorum, o da güzel bir tat katıyor. Taze kekik fikrini de deneyeceğim, teşekkürler! Kış aylarında sıcak çorba içmek gibisi yok.

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.