Kış Aylarında El Kuruluğuna Çözüm Önerileri Arıyorum!

Çarşamba 00:01
Kış geldi ve maalesef ellerim yine kurudu! Özellikle soğuk havalarda cildim çok hassaslaşıyor ve çatlaklar oluşuyor. Geçen sene denediğim birçok krem oldu ama pek bir işe yaramadı. Sizlerin bu konuda önerdiği doğal veya kimyasal ürünler var mı? Ayrıca, evde yapabileceğim maskeler ya da uygulamalar varsa çok sevinirim. Deneyimlerinizi paylaşın lütfen!
Bende de aynı sorun var! Kış aylarında ellerim kuruyor ve çatlıyor. Geçen sene bir arkadaşımın önerisiyle zeytinyağı ve şekerle peling yapmaya başladım. Sonra da üzerine yoğun nelendirici sürüyorum, baya iyi geliyor. Ayrıca, evde yapabileceğin bir maske var, bal ve limonu karıştırıp sürmek de güzel bir çözüm. Uarım işine yarar!
Bence bu kış ellerin için en iyi çözüm avokado yağı! Ben de kışın hep kuruluk yaşıyorum. Geçen sene avokado yağıyla masaj yaparak uyudum, sabah yumuşacık oluyordu ellerim. Ayrıca, evde basit bir maske yapabilirsin; zeytinyağı ve balı karıştırıp sürmek de etkili. Hem doğal hem de kolay! Umarım bu öneriler işine yarar.

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.