Kilo vermek için uyguladığım 30 günlük diyet listesi!

Çarşamba 20:38
Merhaba arkadaşlar! Son zamanlarda kilo vermek için bir diyet listesi oluşturdum ve 30 gün boyunca uyguladım. Bu süreçte neler yediğimi ve nasıl hissettiğimi paylaşmak istiyorum. Her gün kahvaltı, öğle ve akşam yemeklerim için neler yediğimi not aldım. Bu diyetin bana faydası oldu, aç kalmadan sağlıklı bir şekilde zayıfladım.

Kahvaltıda genelde yulaf ezmesi, süt ve meyve tercih ettim. Öğle yemeklerimde bol sebzeli salatalar ve ızgara tavuk yedim. Akşamları ise genellikle sebze yemekleri ve baklagillerle beslenmeye çalıştım. Süt ve su tüketimimi artırdım. Sizlerin de benzer diyet deneyimlerinizi veya önerilerinizi merak ediyorum. Belki birlikte daha sağlıklı beslenme yolları bulabiliriz! Deneyimlerinizi lütfen paylaşın.
Bende de bir dönem diyet yapma hevesi vardı. Kahvaltıda yulaf ezmesi benim de vazgeçilmezimdi, çok doyurucu oluyor. Öğle salatalarımda hep avokado eklerdim, harika bir lezzet katyor. Akşamları ise sebze yemeklerini zeytinyağıyla pişirip yanında yoğurtla yerdim, çok keyifliydi. Su içmeyi de ihmal etmemek lazım. Deneyimlerini paylaştığın için teşekkürler, bnc de bu şekilde devam etmeyi düşünüyorum!
Bende de diyet yapma süreci çok keyifli geçmişti. Kahvaltıda yulaf ezmsi dışında, bazen omlet de yapıyordum, içine bol sebze ekleyince çok lezzetli oluyor. Öğle salatalarıma ise genelde nhout koyuyordum, hem doyurucu hem de sağlıklı bir alternatif. Akşamları sebze yemekleri yanında kinoa da tüketiyordum, enerji veriyor. Su içmeyi unutmamak lazım, ben her zaman yanımda şişe taşıyorum. Paylaştığın deneyimler çok ilham verici, teşk. :)

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.