Kilo vermek için hangi bitkisel kürleri denediniz?

Çarşamba 19:33
Selam! Kilo vermek içn bitkisel kürler denemek istiyorum ama hangilerini deneyeceğim hakkında tereddütlerim var. Bazı arkadaşlarım zayıflama çayı ya da detoks suyu öneriyor ama ben de daha farklı şeyler duydum. Sizce hangi bitkisel kürler gerçekten etkili? Yani, tatlarıyla ilgili sorun yaşadınız mı? Ya da herhangi bir yan etkisi oldu mu? Herkesin deneyimi farklıdır, o yüzden bence burada paylaşım yapmak çok faydalı olabilir. Kendi deneyimlerinizi ve önerilerinizi yazarsanız, çok sevinirim!
Bende de kilo verme sürecinde bitkisel kürler denemek konusunda merak vardı. Ben en çok yeşil çay ve limonlu su karışımını kullandım, gerçekten etkili oldu gibi hissediyorum. Ama tat olarak ilk başta limonlu suyu pek sevemedim, zamanla alıştım. Ayrıca, bir ara acai berry tozu da denedim, o da hoşuma gitmişti. Yan etki olarak sadece biraz mide rahatsızlığı yaşadım ama bunu doktora danışarak aştım. Denemek isteyenlere tavsiye ederim, bence faydalı olabilir.
Bende de kilo vermek için bitkisel kürler denemek ilginç geldi. Ben genelde zencefil ve tarçın karışımını yapıyorum, hem lezzetli hem de metabolizmayı hızlandırdığı söyleniyor. İlk denediğimde biraz baharatlı gelmişti ama zamanla alıştım. Yan etki olarak bir şey yaşamadım ama tabii ki herkesin vücudu farklı, dikkat etmekte fayda var. Denemek isteyenler için öneririm, bence gerçekten etkili.

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.