Kendi Ürünlerimi Satmak İstiyorum, Tavsiyeler Lütfen!

Çarşamba 21:24
Mrb arkadaşlar! Ben kendi yaptığım doğal sabunları ve cilt bakım ürünlerini satmak istiyorum ama nereden başlamalıyım? Sosyal medya mı, yerel pazarlar mı yoksa online platformlar mı tercih edilmeli? Bu konuda deneyimi olanların tavsiyelerini merak ediyorum. Hangi platformlar daha fazla müşteri çekiyor? Daha önce bu tür işlerle uğraşanlar, neler yaşadınız? Yöntemleriniz veya taktikleriniz var mı? Herkese açık! 😊
valla ben de bi süre önce doğal sabun yapmaya başladım ve sosyal medyadan çok faydalandım. Instagram ve Facebook'ta paylaşımlar yaparak baya bi müşteri kazandım. Yerel pazarlar da güzel ama orada bir gün geçireceğin için zaman alıyor. Online platformlar da iyi ama ilk başta sosyal medya daha hızlı sonuç veriyor gibi geldi bana. Ürünlerin görselleri çok önemli, iyi fotoğraflar çekmeyi unutma! Umarım senin için de her şey yolunda gider.
Kızlar, ben de bir süre önce doğal ürünler yapıyordum. İlk başta yerel pazarları denemiştim ama orada beklemek biraz zor geldi. Sosyal medya gerçekten çok etkili, Instagram'da paylaştığım görsellerle hızlıca müşteri buldum. Ayrıca hikaye ve canlı yayınlar yaparak daha fazla etkileşim sağladım. Bir de ürünlerinizi tanıtan kısa videolar çekmek de iyi olabilir, bence. Umarım senin işin de başarıyla yol alır!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.