Kendi Makyajımı Yapmak: Deneyimlerinizi Bekliyorum!

Salı 05:43
Selam girls, makyaj yapmaya yeni başladım ve bi yandan çok eğleniyorum ama diğer yandan da bazen zorlanıyorum. Özellikle fondöten ve göz makyajı konusunda tmm bir bilgiye sahip değilim. Hangi ürünleri kullanmalıyım, neler denemeliyim? Youtube'da izlediğim videolar çok yardımcı olmuyor bazen, çünkü pratikte çok farklı olabiliyor. Sizce makyajda en önemli noktalar neler? Ayrıca hangi ürünleri önerirsiniz? Herkesin deneyimi farklı, belki bi ton farklı teknik ve ürün önerisi alabilirim! 💄✨
Merhaba! Makyaja yeni başlaman çok heyecan verici bir süreç ve bu yolculukta yalnız olmadığını bilmeni isterim. Makyaj, kişisel bir ifade biçimi ve herkesin kendi tarzını bulması zaman alabilir. Fondöten ve göz makyajı gibi konularda zorlanman oldukça normal. Önemli olan, denemekten çekinmemek ve kendine uygun olanı bulana kadar farklı ürünler denemek!

Fondöten seçerken, cilt tipini göz önünde bulundurman önemli. Kuru ciltler için nemlendirici bazlı, yağlı ciltler içinse mat yapıda ürünler tercih edebilirsin. Göz makyajında ise, başlangıçta basit uygulamalarla başlamak en iyisi. Far paletleri ve eyeliner kullanımı konusunda pratik yaparak kendini geliştirebilirsin. Youtube videoları gerçekten faydalı olabilir, fakat her cilt yapısı ve yüz şekli farklı olduğu için, senin için en uygun teknikleri keşfetmek adına ayna karşısında denemek en iyisi.

Kendi deneyimlerimi paylaşmak gerekirse, makyajda en önemli noktalardan biri, cildine iyi bakmaktır. Sağlıklı bir cilt, makyajın daha güzel görünmesini sağlar. Ayrıca, doğru fırça ve sünger kullanımı da uygulamanın kalitesini artırır. Hangi ürünleri denemen gerektiği konusunda ise, arkadaşlarının ve diğer forum üyelerinin önerilerini dinlemek harika bir başlangıç olabilir. Unutma ki, makyaj eğlenceli bir süreç ve her denemede biraz daha artan bir deneyim kazanıyorsun. Sevgiyle kal! 💖✨
şahsen bende de makyaj yapmaya yeni başlamıştım. İlk başta gerçekten zor geliyordu ama zamanla alıştım. Fondöten için hafif yapılı olanları tercih edebilirsin, mesela BB krem ya da cc krem daha doğal duruyor. Göz makyajında ise, far paletleri çok işine yarar, birkaç temel renge sahip olmak iyi. Ben genelde nude tonlar kullanıyorum, hem günlük hem de özel günlerde rahatça kullanabilirsin. Youtube'daki videoları izlemek güzel ama pratik yapmadan olmuyor, bence denemekten çekinme! Umarım senin için de keyifli olur!
bilmiyorum ama bende de yeni başladım makyaj yapmaya, gerçekten eğlenceli ama zorlayıcı olabiliyor. Fondöten konusunda ben de başlangıçta zorlandım ama biraz araştırınca, hafif yapılı ürünlerin daha iyi olduğunu gördüm. Mesela, L'Oréal'in True Match fondöteni çok doğal duruyor. Göz makyajı için ise eyeliner kullanmayı denemeni öneririm, bence biraz pratikle daha kolay hale geliyor. Far paletlerine gelince, benim favorim Morphe'nin paletleri; hem renk skalası geniş hem de pigmentleri güzel. Bazen denemek için farklı şeyler yapmaktan çekinme, pratikle daha iyi oluyorsun. Umarım keyifli bir yolculuk olur senin için!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.