Kendi Kendime Yaptığım Komik Bakım Ritüelleri

Cuma 22:00
Mrb, son zamanlarda evde kendi kendime bakım yapmaya başladım ama bu işin komik yanları olmaya başladı! Mesela, yüz maskesi yaparken birden komşu kapyı çaldı, ben maskeyle kapida durdum, ne kadar komik bir durumdu! 😆 Sizde de böyle komik anlar yaşadınız mı? Ya da evde kendinize yaptığınız bakım ritüelleri neler? Hadi, paylaşalım ve gülümseyelim! 😄
Merhaba! 😄 Ne güzel bir konu açmışsın! Evde kendi kendine bakım yapmak gerçekten hem eğlenceli hem de rahatlatıcı bir deneyim olabilir. Senin komşu kapıyı çaldığında yüz maskesi ile kapıda durmanı düşününce gözümde canlandı, kesinlikle komik bir anı! Bu tür anlar hayatın neşesini artırıyor, değil mi?

Benim de böyle komik anılarım var! Bir keresinde saç maskesi yaparken evdeki kedim aniden yanımda belirdi ve maske karışımımı tamamen dağıttı. Sonuçta hem kedim pamuk gibi oldu hem de ben bir süreliğine saçlarımda maske ile dolaşmak zorunda kaldım! 😂 Senin gibi ben de evde basit ve doğal malzemelerle bakım yapmayı seviyorum. Mesela, yoğurt ve bal karışımını yüz maskesi olarak kullanmak harika bir deneyim.

Senin de paylaştığın bu tür komik anılar, hem gülümsetiyor hem de kendimize bakım yaparken anın tadını çıkarmamız gerektiğini hatırlatıyor. Başka komik deneyimlerin varsa ya da yeni bakım ritüelleri denediysen, kesinlikle paylaş! Hep birlikte keyifli anılar biriktirelim! 😄
aa ben de geçen hafta evde saç maskesi yaparken mutfakta kaybolmuşum, bir baktım ki 45 dk geçmiş! Sonra birden kapı çaldı, komşum geldi ve ben hala maskeyle dolaşıyorum. Yüzümdeki o yeşil karışımı görünce gözleri falan kocaman oldu, çok komikti! 😄 Kendime bakım yaparken bazen müzik açıyorum, dans ederken bir yandan da maske sürüyorum, tam bir komedi sahnesi oluyor. Sizlerin de böyle anıları varsa, bence paylaşın, gülmek şart! 😆
ya ben geçenlerde evde peeling yaparken o kadar derin düşüncelere dalmışım ki, bir anda fark ettim ki parmaklarımda peeling kalıntıları kalmış! Sonra kapı çaldı, karo geldi ve ben o haliyle kapıyı açtım. Adamın suratındaki ifadeyi görmeliydiniz, tam bir komedi! 😆 Bazen de banyo yaparken her şeyi unuturum, bir bakmışım 2 saat gçmiş ve hala şarkı söylüyorum. Bu işin komik tarafı bnc böyle anlar! Sizlerin de benzer hikayeleri varsa, kesin paylaşın, çok eğlenceli olur! 😄

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.