Kaş Kaldırma: Acı, Sonuç ve Fiyatlar Hakkında Blgi Arıyorum!

Çarşamba 23:13
Selam! Kaş kaldırma işlemi hakkında çok şey duydum ama tam olarak ne beklemem gerektiğini bilmiyorum. Acı hissedilecek mi, yoksa anestezi yeterli mi? Bir de fiyatlar konusunda bilgi verebilir misiniz? Yani, yaptıranlar hangi aralıklarla ücretlendirdiklerini yazabilir mi? Sonuçlar nasıl oldu, kaşlar gerçekten daha güzel ve yukarıda mı duruyor? Kafamda soru işaretleri var, deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Herkese iyi günler! 🙋‍♀️
Bende de kaş kaldırma işlemi yaptırmıştım, merak ettiğin konularda yardımcı olayım. Anestezi yeterli oluyor, ben hiç acı hissetmedim. Fiyatlar yer ve doktora göre değişiyor ama benim yaptırdığım yerde 5-7 bin arasıydı. Sonuçlar bence harika, kaşlarım daha yukarıda ve yüzümdeki ifadeyi gerçekten değiştirdi. Umarım sen de istediğin gibi bir sonuç alırsın!
Bence kaş kaldırma yaptırmak güzel bir deneyim olabilir. Ben de yaklaşık 6 ay önce yaptırdım ve anestezi sayesinde acı hissetmedim, hiç korkma bence. Fiyatlar ise gerçekten değişiyor, ben 6 bin civarı ödemiştim. Sonuçlar da harika oldu, kaşlarım daha belirgin ve yüzümdeki ifade çok daha canlı. Umarım senin için de her şey yolunda gider!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.