karma cilt — hangi marka daha iyi?

Çarşamba 02:48
Selamlar, Cilt Bakımı başlığına karma cilt için yazdım. Uzun süredir farklı ürün deniyorum ama tam oturanı bulamadım.

Sizin rutininiz nasıl, hangi ürünleri seviyorsunuz? Fiyat/performans olarak memnun olduklarınızı yazarsanız sevinirim.

Deneyimlerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
ya ben bende de karma cilt var, uzun süre farklı ürünler denedim. Benim en sevdiğim markalardan biri Neutrogena. Onların su bazlı nemlendiricisi cildimde çok iyi sonuç verdi. Ayrıca CeraVe'nin temizleyicisi de harika, cildimi kurutmadan temizliyor. Fiyat/performans olarak bence gayet iyi ürünler. Bir de Bioderma'nın toniklerini çok seviyorum, cildim ferahlıyor. Umarım sen de kendine uygun ürünleri bulursun!
hmm benim de karma cilt var ve uzun zmaan boyunca doğru ürünleri bulmakta zorlandım. En sonunda La Roche-Posay'in cilt bakım serisi ile tanıştım ve çok memnun kaldım. Özellikle temizleme jeli cildimi çok iyi temizliyor ama asla kurutmuyor. Ayrıca, Vichy'nin nemlendiricisini de denedim, o da fena değil. Fiyat/performans olarak bence gayet başarılı ürünler. Umarım sen de aradığın ürünleri bulursun, bol şans!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.