karma cilt — hangi marka daha iyi?

Perşembe 05:48
Acaba sizde de oluyor mu, Kalıcı Makyaj Uygulamaları başlığına karma cilt için yazdım. Uzun süredir farklı ürün deniyorum ama tam oturanı bulamadım.

Sizin rutininiz nasıl, hangi ürünleri seviyorsunuz? Fiyat/performans olarak memnun olduklarınızı yazarsanız sevinirim.

Deneyimlerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
benim de karma ciltle ilgili deneyimlerim var. Gerçekten zor bir cilt tipi, ben de bir süre çok ürün denedim. En son CeraVe'nin nemlendiricisini kullanıyorum, bence fiyat/performans olarak gayet iyi. Ayrıca, The Ordinary’nin hyaluronik asidini de ekledim rutine, bayağı faydasını gördüm. Kalıcı makyaj içinse, düzgün bir baz kullanmak önemli. Umarım sen de aradığın ürünü bulursun!
okuyunca dayanamadım yazmadan bende de karma cilt var ve gerçekten çok zor. Bir süre önce L’Oréal’in nemlendiricisini denedim, bence fiyat/performans olarak çok başarılı. Ayrıca, bazen Neutrogena’nın yağsız nemlendiricisini de kullanıyorum, cildim için iyi geliyor. Kalıcı makyajda ise baz kullanımı bence çok önemli, ben genelde Maybelline’in bazını tercih ediyorum, hem matlaştırıyor hem de makyajı uzun süre tutuyor. Umarım sen de aradığın ürünü bulursun!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.