karma cilt — hangi marka daha iyi?

Perşembe 03:48
Uzun zamandır yazmıyordum ama bugün sormak istedim, El ve Ayak Bakımı başlığına karma cilt için yazdım. Uzun süredir farklı ürün deniyorum ama tam oturanı bulamadım.

Sizin rutininiz nasıl, hangi ürünleri seviyorsunuz? Fiyat/performans olarak memnun olduklarınızı yazarsanız sevinirim.

Deneyimlerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
bilmiyorum ama bende de karma cilt var ve gerçektn zorlanıyorum. Son zamanlarda Nivea'nın el kremini kullanıyorum, fiyat/performans olarak bence çok iyi. Ayaklarım içinse Scholl'un ayak kremini tavsiye ederim, benim için işe yaradı. Bir de bazen doğal yağlar kullanıyorum, özellikle jojoba yağı güzel geliyor. Dediğin gibi, bulmak zor ama denemeye devam. Umarım sen de uygun ürünleri bulursun!
ben de ben de karma ciltle uğraşıyorum ve gerçekten zor. El için L'Occitne'nın el kremi hoşuma gitti, biraz pahalı ama çok güzel nemlendiriyor. Ayaklarım için ise, ben de Scholl kullanıyorum ama onun yerine bir de Neutrogena'nın ayak kremini denedim, o da gayet iyi. Fiyat/performans açısından ikisi de bence başarılı. Arada bir de doğal ürünler deniyorum, özellikle badem yağı. Cildim için faydalı oldu. Umarım sen de doğru ürünleri bulursun!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.