Kariyerimde Dönüm Noktası: Ne Yapmalıyım?

Salı 23:29
Merhaba arkadaşlar, son zamanlarda kariyerimde büyük bir değişim yapmayı düşünüyorum ama hangi yola gideceğime bir türlü karar veremiyorum. Şu an işimde memnunum ama içimde başka bir alana yönelme isteği var. Daha önce böyle bir durumla karşılaşan var mı? Nasıl karar verdiniz? Hangi adımları attınız? Kendi deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim!
Bende de benzer bir durum olmuştu. İşimde gayet mutluydum ama bir süre sonra başka bir alana geçme isteği doğdu bende de. Öncelikle neyin peşinden gitmek istediğimi netleştirdim, hangi alanda daha çok heyecanlandığımı düşündüm. Sonra o alanda biraz araştırma yaptım ve online kurslara katıldım. Bu süreçte insanlarla konuşmak da çok yardımcı oldu, onların deneyimlerini dinlemek beni motive etti. Umarım sen de en iyi kararı verirsin!
Valla ben de bir süre önce benzer bir kafa karışıklığı yaşadım. İşimi seviyordum ama başka bir alana yönelmek istiyordum. Önce hangi alanda kendimi daha iyi hissettiğimi bulmaya çalıştım. Sonra o alanda denemeler yapmaya başladım, küçük projelerle başladım. Biraz cesaret gerektiriyor ama yapınca insan kendini daha iyi hissediyor. Umarım sen de istediğin yolda ilerlersin!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.