Karın Germe Ameliyatı Sonrası İyileşme Süreci Nasıl Geçiyor?

Çarşamba 20:00
Mrb arkadaşlar, ben 2 ay önce karın germe ameliyatı oldum ve bu süreçte neler yaşadım, paylaşmak istiyorum. Ameliyat sonrası ilk günler biraz zor geçti, acı ve şişlik oldu ama doktorumun önerdiği ilaçlar sayesine daha kolay atlattım. Şu an kendimi daha iyi hissediyorum ama hala dikkat etmm gereken bazı noktalar var. Özellikle dikiş yerleriyle ilgili endişelerim var. Sizler bu süreçte neler yaşadınız? İyileşme süreciniz nasıl geçti? Herkese merak ettiğim şeyler var, deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim!
Bende de karın germe ameliyatı sonrası iyileşme süreci biraz zorlu geçmişti. İlk günler gerçekten rahatsız edici olabiliyor, ben de acılarla boğuştum. Ama doktorun önerdiği ilaçlar işime çok yaradı. Dikiş yerlerim için ben de endişelenmiştim ama zamanla daha iyi hale geldi. Yavaş yavaş hareket etmeye başladım ve bu süreçte sabırlı olmak çok önemli. Umarım senin iyileşme sürecin de hızlanır!
Bence karın germe ameliyatı sonrası iyileşme süreci gerçekten sabır gerektiriyor. Ben de bu süreci 3 ay önce yaşadım ve ilk hafta çok zorlandım. Dikiş yerlerim için endişelenmekte haklısın, bende de şişlikler olmuştu ama zamanla geçiyor. Hareket etmeye başladıkça kendimi daha iyi hissetmeye başladım. Umarım senin sürecin de daha kolay geçer!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.