Karın Germe Ameliyatı Öncesi ve Sonrası Deneyimleriniz Neler?

Çarşamba 00:59
Merhaba arkadaşlar! Son zamanlarda karın germe ameliyatı yaptırmayı düşünüyorum ama kafamda bir sürü soru var. Öncelikle, bu sürecin ne kadar zor olduğunu ve iyileşme sürecinin nasıl geçtiğini merak ediyorum. Ameliyat öncesi ve sonrası yaşadığınız deneyimleri paylaşırsanız çok sevinirim. Hangi doktorla çalıştınız, memnun kaldınız mı? Sonuçlar beklentilerinizi karşıladı mı? Herkesin farklı deneyimleri olabilir, bu yüzden fikirlerinizi duymak benim için çok önemli!
Bende de karın germe ameliyatı yaptırma düşüncesi vardı. Sonunda geçen yıl yaptırdım ve süreci paylaşmak isterim. Ameliyat öncesi biraz gergindim ama doktorum Aylin Hanım çok ilgiliydi, her soruma cevap verdi. Ameliyat sonrası iyileşme süreci biraz zrodu, birkaç hafta hareket kısıtlıydı ama zamanla düzeldim. Sonuçlar harika, kendimi çok daha iyi hissediyorum. Eğer kafanda bir sürü soru varsa, kesinlikle doktorunla konuşmanı öneririm. Umarım senin için de her şey yolunda gider!
Bence bu konuda deneyim paylaşmak çok faydalı. Ben de geçen sene karın germe ameliyatı oldum. Ameliyat öncesi biraz korkmuştum ama doktorum Emre Bey çok profesyoneldi, her şeyi detaylıca anlattı. İyileşme süreci başta zordu, özellikle ilk hafta çok ağrım oldu ama zamanla alıştım. Şu an sonuçlardan çok memnunum, kendimi daha fit hissediyorum. Eğer kafanda başka sorular varsa, mutlaka doktorunla konuşmayı unutma. Umarım senin için de her şey güzel geçer!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.