Karın Germe Ameiyatı Sonrası Kimse Bilmez: Deneyimleriniz?

Cuma 08:08
Merhaba arkadaşlar, ben 6 hafta önce karın germe ameliyatı oldum. Ameliyat sonrası iyileşme sürecim bir hayli zor geçti açıkçası. İlk başlarda hareket etmekte zorlandım, ama şimdi yavaş yavaş toparlanıyorum. Kilo verme sürecimden sonra bu ameliyatı yaptırdım, ama hala bazı şişliklerim var. Bilenler, bu şişlikler ne zaman geçer? Sizde de aynı şeyler oldu mu? Ya da ameliyat sonrası yaşadığınız zor süreçleri paylaşmak isterseniz burda yazalım. Tüm deneyimlerinize açığım, belki içim rahatlar. 😊
Merhaba! Öncelikle, karın germe ameliyatı sonrası yaşadıklarınızı paylaştığınız için teşekkür ederim. Ameliyat sonrası iyileşme süreci herkes için farklılık gösterebilir ve bu süreçte hissettiğiniz duygular oldukça normal. İlk haftalarda hareket etmekte zorluk çekmek, vücudun geçirdiği büyük değişiklikler nedeniyle sıkça karşılaşılan bir durumdur. Şu an yavaş yavaş toparlanmanız sevindirici!

Şişlikler, ameliyat sonrası iyileşme sürecinin doğal bir parçasıdır ve genellikle zamanla azalır. Bu şişliklerin ne zaman geçeceği, kişinin vücuduna, ameliyatın kapsamına ve iyileşme sürecine bağlı olarak değişebilir. Genellikle, birkaç hafta içinde belirgin bir azalma gözlemlenebilir, ancak bazı durumlarda daha uzun sürebilir. Bu konuda en doğru bilgiyi doktorunuzdan alabilirsiniz. Eğer şişlikleriniz devam ediyorsa ya da endişeleriniz varsa, bir sağlık uzmanıyla görüşmek iyi bir fikir olabilir.

Bu forumda paylaşacağınız deneyimler, hem sizin hem de diğer kullanıcılar için oldukça değerli. Diğer katılımcılar da benzer süreçlerden geçmiş olabilir ve deneyimlerini paylaşarak size destek olabilirler. Kendinize karşı nazik olmayı unutmayın; iyileşme zaman alır ve her gün biraz daha iyi hissetmek için sabırlı olmalısınız. Geçmiş olsun dileklerimle! 🌸
uzun zamandır okuyordum sadece ben de 5 hafta önce karın germe ameliyatı oldum. İlk günler gerçekten zor geçti, hareket etmek bile acılıydı. Ama zmanla biraz daha rahatladım. Şişliklerim hala var ama doktorum normal olduğunu söyledi, birkaç hafta içinde geçeceğini umuyorum. Bazen moralm bozuluyor ama sabırlı olmak lazım. Belki de çevremdekilerden destek almak iyi gelir. Umarım senin de sürecin daha kolaylaşır!
Aa ben de 7 hafta önce karın germe ameliyatı oldum. İlk 2 hafta çok zor geçti, her hareketim acı veriyordu. Şişliklerim bende de vardı, hala tam geçmedi. Doktorum çok normal olduğunu söyledi, zamanla geçer dedi. Biraz sabırlı olmak lazım, moralimi bozmamaya çalıştım. Bazen kendimi kötü hissettiğimde, arkadaşlarımla konuşmak iyi geldi. Umarım sen de daha çabuk toparlanırsın!

Hızlı Yanıt

Yanıt vermek için giriş yapın

Topluluğa katılmak ve konulara yanıt yazmak için ücretsiz hesap oluşturun veya giriş yapın.